Privacyverklaring

Privacyverklaring Websho​pmargo

Hier vind je de privacy verklaring van Webshopmargo. Hierin wordt omschreven hoe er met uw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Webshopmargo.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Webshopmargo kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Webshopmargo, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Webshopmargo verstrekt. Webshopmargo kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam

- Uw adresgegevens

- Uw telefoonnummer

- Uw e-mailadres

Waarom Webshopmargo gegevens nodig heeft

Webshopmargo verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen.

Daarnaast kan Webshopmargo uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit het versturen van uw order.

Hoe lang Webshopmargo gegevens bewaart

Webshopmargo bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen

Webshopmargo verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Webshopmargo worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Webshopmargo gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google analytics

Webshopmargo maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Webshopmargo bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan uw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Webshopmargo heeft hier geen invloed op.

Webshopmargo heeft Google geen toestemming gegeven om via Webshopmargo verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Beveiligen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@webshopmargo.nl . Webshopmargo zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Webshopmargo neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Webshopmargo maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Webshopmargo verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Webshopmargo op via info@webshopmargo.nl.

Als bezoeker van Webshopmargo heeft u het recht een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als u vindt dat Webshopmargo niet op de juiste manier met uw gegevens omgaat. Dit kan via deze link.

www.webshopmargo.nl is een website van Webshopmargo.
Webshopmargo is als volgt te bereiken:

Postadres:

Vestigingsadres:
Aletta Jacobslaan 72
3903WB Veenendaal
Nederland

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 55768458

Telefoon: 0652380582

E-mailadres: info@webshopmargo.nl

 

 

 

Taalkeuze

Nederlands Nederlands English English

Beurs Agenda

 

KreaDoe Utrecht

31 okt t/m 4 november

 

 

 

Gastenboek

  • 25-05-2018 - Dank je wel voor de snelle bezorging en het presentje...  lees meer
  • 24-05-2018 - Halo Margo, Bedankt voor de snelle bezorging van mijn bestelling....  lees meer
  • 23-05-2018 - Hoi Margo, Vandaag order 12678 ontvangen. Hartelijk dank voor de...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2018 webshopmargo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel